A székhelyszolgáltatás gyorsabban megy itt, mint egy novella elolvasása

Gyermekkorom óta olvasok. A nagymamám azt a szabályt találta ki, hogy nem számít, milyen magazint, vagy könyvet szeretnék, meg fogja nekem venni. Ezt azért tette, hogy megszerettesse velem az olvasást. Mit mondhatok, be is vált neki, bár visszagondolva tényleg eléggé sok pénzt kellett elköltenie a gyerekes újságaimra.

Az életem során azonban nem mindig töltött be ugyanakkora szerepet a könyvolvasás. Szerintem ez egy teljesen normális dolog. Vannak olyan időszakok, amikor az embernek mondjuk csak zenéhez, vagy sorozatokhoz van kedve és nincs ideje leülni megnézni egy egész filmet. Ilyen időszakokban pedig még inkább elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaki elolvasson egy egész könyvet.

Mostanában azonban újra felfedeztem a szeretetemet a könyvek iránt. Van egy kis időm a munkám mellett, úgyhogy ezt olvasással szoktam tölteni. Teljesen új világok nyíltak meg előttem, amiket más művészeti ágak nem tudtak megmutatni.

Mikor megalapítottam a cégem székhelyét, akkor sem volt különösebb gond elolvasni egy könyvet. Ezt annak köszönhetem, hogy a cég, akit a székhelyszolgáltatás ügyében megbíztam, nagyon gördülékenyen vezényelte le az egész folyamatot. De először arról szeretnék mesélni, hogy miként találtam rá a Székhelyszolgáltatás24-re és mi győzött meg arról, hogy őket válasszam.

Nekem is ismerőseim ajánlották, akiknek nagyon adok a véleményére. Ők már alapítottak székhelyet és azt mondták, hogy nincs ennél kényelmesebb módszere, mint amit a Székhelyszolgáltatás24-nél ajánlanak. Otthonról el tudjuk végezni az ügyintézés nagy részét, igazán ritkán van szükség csak személyes találkozásra. A világjárványos időszakban ez egyenesen létszükséglet, úgyhogy örültem, hogy gondoltak erre a Székelyszolgáltatás24-nél.

Mikor fellépünk az oldalra, minden fontos információt rögtön elénk tárnak a székhelyszolgáltatás témájában. Megtudhatjuk elsőként, hogy milyen helyeken érhető el a székhelyszolgáltatás. Nekem már itt megtetszett a Székhelyszolgáltatás24, mivel a három lehetőség, amiből választhatunk, mind kiváló. Esküszöm, hogy a legnehezebb döntés az volt, hogy melyik a lehető legjobb.

Ha a székhelyszolgáltatást Újlengyel központtal vesszük igénybe, akkor például hallatlan adókedvezményekben részesülhetünk. Erről bővebben tájékoztatnak minket az oldalon és én nem is szeretnék pontatlanul belemenni a részletekbe. A lényeg az, hogy kellemes meglepetés volt, hogy Magyarországon ilyenre is van lehetőség és a Székhelyszolgáltatás24 tud róla.

A székhelyszolgáltatás emellett még budapesti központtal is elérhető. Itt két lehetőség közül választhatunk. Általában mindenkinek megvan a preferenciája azzal kapcsolatban, hogy Budát, vagy Pestet részesíti előnyben. Én inkább Buda-párti vagyok, úgyhogy ebben az esetben rendkívül előkelő helyen alapíthatom meg a székhelyemet. Azért a pesti opció kapcsán sem fog panaszkodni senki, mivel a Hősök-tere közvetlen közelében található a székhely. Tetszett, hogy egyik helyszín sem a külvárosban található, ami nehezen érhető el. Fontos nekem, hogy az életem nagy része ne azzal menjen el, hogy beutazok a munkahelyemre.

Mielőtt felhívtam volna az ügyintézőt, megtekintettem az oldal alján található gyakori kérdések részleget. Az itt felsorolt pontok mintha a szívemből szóltak volna. Ezek segítségével fel tudtam készülni a telefonos beszélgetésre és nem kellett értetlenül állnom az ügyintéző kérdései előtt. Ráadásul így még inkább tisztában lehettem azzal, hogy milyen lehetőségek között mozgok.

Megejtettem végül a telefonhívást és pont olyan simán ment, mint az információgyűjtés a székhelyszolgáltatás folyamataival kapcsolatban. Nem lehet panaszom se az ügyintézőre, se az ügyintézés menetére. Pontosan úgy történtek a dolgok, ahogy a barátaimtól hallottam. Minimális volt a személyes érintkezés és mégis mindent úgy rendeztek el, ahogy én szerettem volna.