A vízszerelő megmentette a könyveimet

SOS vízszerelés Budapest

Említettem már, hogy az új házban a kedvenc helyem a könyvtárnak kialakított szoba? Egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve arról álmodtam, hogy nekem is lesz egy helyiségem, amiben a polcok plafonig élek, és dugig vannak a könyvekkel. Lehet, hogy kicsit sokszor néztem meg a Szépség és a Szörnyeteget, és nagyon túlságosan elmerültem abban a jelenetben, amikor Belle belép a könyvtárba.

Nyilván akkora könyvtárat nekem nem sikerült összehoznom, de mostanra sikerült egy elég komoly gyűjteményre szert tennem a hosszú évek alatt. Itt aztán minden megtalálható a romantikus tini regényektől kezdve a komorabb hangvételű művekig. Tagadhatatlan, hogy az ízlésem nem egysíkú, különféle műfajokat szívesen fogyasztok a kedvemtől függően. Szóval elmondható, hogy ezt a szobát nagyon nagy kincsnek tartom.

Így aztán múlt kedden, amikor a házba beérve azt tapasztaltam, hogy a konyhai csapnál a csővezeték tönkrement, és ömlik a víz a házban, azonnal elfogott a pánik, mi van akkor, hogyha a könyvtárszobába is bejutott. Szerencsére erre nem került sor, és gyorsan el tudtam zárni a főcsapot, és itt meg is állt részemről a tudomány.

SOS vízszerelés Budapest

A nagy riadalomban csak kapkodtam a fejemet, nem tudtam, hogy mitévő legyek. Próbáltam keresni az interneten vízszerelőket, de volt, akit nem értem el, és egyébként is olyan nagy volt a kínálat, hogy nem is tudtam, hogy kit kellene választani, így végül egy csoportban kérdeztem meg, hogy milyen, melyik szakembert ajánlják ebben az esetben az SOS vízszerelés Budapest jeligével. Szerintem nem mindegy, hogy csak random választok valakit a netről, vagy akár többet is ajánlják.

Így ismertem meg a vizszereles.net oldalt, amit nem csak azért ajánlottak, mert kiváló szakember járt náluk ettől a cégtől, hanem azért is, mert akár SOS néhány órán belül házhoz is ki tudnak érkezni, és így rövid időn belül szakszerűen megoldódik a probléma.

Azonnal megcsillant a szemem és rávetettem magamat az oldalra, ahol rengeteg információt megtudtam a vízszereléssel kapcsolatban, illetve azt is, hogy pontosan mi tartozik a vízszerelés alá, és miben lehet tőlük segítséget kérni, valamint, hogy milyen elérhetőségen érem el őket, továbbá, hogy még milyen más problémákban lehetnek később a segítségemre.

Egy pillanat alatt telefont ragadtam, hogy mielőbb beszélhessek az ügyfélszolgálati munkatársukkal, aki egyből fel is vette a telefont. A beszélgetés nem volt túl hosszú, de annál tartalmasabb. Döbbenetes sebességgel oldódott meg az egész, hiszen hihetetlenül gyorsan ki tudott szállni az egyik vízvezeték szereléssel foglalkozó kollégájuk. Mondtam már, hogy a kiszállás díjtalan volt? A nagy pánik közepette végül pozitívan zárult a nap, és a könyveknek sem esett bajuk.