Ajándékötletek

Jeles alkalmakra ajándékkal meglepni az ünnepeltet nagyon régi és szép szokás.

Mind adni, mind kapni nagyon jó érzés, bár állítólag az előbbi jobb, de mindenképen egy szép és értékelendő gesztus.

A menyasszonyt is szokás megajándékozni ezzel-azzal, de ebből is többféle iskola létezik.

Van, aki humorosra veszi a formát, és akad, aki komolyan veszi és tényleg valami hasznossal lepi meg az arát.

Szokása és embere válogatja, meg persze a társaság is, hiszen az úgy nem feltétlenül előnyös, ha az egyiktől vicceset, a másiktól pedig valami komolyat és hasznosat kap.

Mindenképpen egyeztessetek, beszéljetek össze, akár még a menyasszonyt magát is meg lehet kérdezni, hogy adott esetben mire lenne szüksége még az esküvő előtt.

De ha szimplán csak vicces tárgyakkal, kiegészítőkkel akarjátok meglepni, azzal is minden rendben van, elvégre ez egy olyan este, ami a felhőtlen szórakozásról szól. 

Hasznos (vagy annak vélt) ajándékok
Aki lányból feleséggé lép elő, annak egyértelműen változik az élete, a társadalmi státusza, így a hagyomány szerint egy új szerepkörbe lép be.  Természetesen manapság már igen ritka az, hogy egy pár az esküvőt megelőzően még nem lakik együtt, de előfordulnak kivételek. Viszont ha már egy ideje közösen laknak a vőlegényével, akkor nagyon valószínű, hogy az anyakönyvi kivonaton kívül nemigen fog semmi változni, legalább is életviteli szinten nem. Ugyanúgy fel fognak kelni reggel és elmennek munkába, ugyanúgy meglesz a rendje, hogy ki főz és ki takarít, és vélhetően az ehhez való eszközök is már mind rendelkezésre állnak. 
Hasznos (vagy annak vélt) ajándékok

Persze ki lehet egészíteni a gyűjteményt ezzel-azzal, például egy erre az alkalomra emlékül gravírozott fakanállal, hímzett köténnyel, hiszen ezek mind a konyhába valóak, ami általában egy központi helység a lakásban, így mindig szem előtt lesznek.

De hasznosnak minősülhet akár egy szett csinos fehérnemű is, mondván ne unjon rá hamar az újdonsült férj a nejére.
Meglephetitek akár egy pár vicces mamusszal is, vagy egy kupac egyenpólóval, amit ő és az udvarhölgyek hordanak a lánybúcsú estéjén, vagy egy nagy csomag kozmetikummal – a lényeg, hogy a kedvesség és a szeretet vezérelje az ajándékozást. 

Vicces (netán erotikus) ajándékok

Vicces (netán erotikus) ajándékok

Újabban szokás, hogy a komplett lánybúcsút a férfi nemi szerv szimbóluma köré építik fel a vicces kedvű udvarhölgyek.

Péniszes sapka, póló, lufi, falloszjelmez, hímtagos papucs, és rengeteg egyéb, amit a hím becses kincse díszít.

Természetesen ez is egy megközelítési módja a dolognak, elvégre Ti tudjátok, hogy a menyasszony meddig hajlandó és képes elmenni a szórakozás érdekében, de azért arra vigyázzatok, hogy ne az őrszobán kössetek ki közszeméremsértésért.

Se szeri, se száma az olyan boltoknak, ajándéküzleteknek, ahol az ilyesmiket bagóért be lehet szerezni, szóval, ha meg akarjátok adni a módját, akkor nincs előttetek akadály. 

Egy fokkal finomabb változat, amikor egyedi pólót, felsőt, sőt, némely esetben köpenyt készíttettek a menyasszony számára valamilyen vicces üzenettel, humoros képpel, egyedi, csak általatok érthető tartalommal.

Ugyanolyan örömteli lesz a számára egy ilyen vicces, akár rejtett üzenetet tartalmazó ruhadarab, mint bármilyen más személyes ajándék, hiszen ezt viselve mindig Ti, és az általatok szervezett este fog az eszébe jutni.

Az ilyenkor adott poénos ajándékokat akár a lánybúcsú többi részén, mondjuk, a feladatoknál is bevethetitek, mint könnyítő, vagy éppen nehezítő tényező.

Elvégre nehéz egy olyan nőt komolyan venni, akinek a sapkájáról egy pénisz vigyorog… 

konkretkonyvek.hu