Azért az olvasásnak is van határa

Kedvenc szabadidős elfoglaltságom az olvasás. Egyszerűen imádom a könyveket, sőt amikor megkérdezik, hogy mi a hobbim, akkor azonnal rá szoktam vágni, hogy a könyvek.

Az utóbbi időben valahogy teljesen ráálltam a használt könyvekre. Régebben csak az új könyveket vásároltam, de mostanában szinte csak a használtakat. Annak ellenére, hogy sokszor régiek és már használtak, még mindig nagyon jó darabokat lehet találni. Régen is írtak jókat, nem csak ma, én pedig nagyon szeretem ezeket olvasni. Vannak olyan antikváriumok, ahol szinte már törzsvendég vagyok, mert rendszeresen betérek és átpásztázom a kínálatot.

Az utóbbi időben olyan sokat olvastam, hogy szinte már az alvásidőm rovására ment. Ennek hatására komoly karikák jelentek meg a szemem alatt. Ennek orvoslására rendeltem meg az instantense.hu oldalról az InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot. Nekem nagyon sokat segített és remekül látható a pozitív hatása. Szinte az összes táska eltűnt a szemem alól és abszolút fiatalosnak néz ki a szemem alatti rész.

karikák

Ezt a szérumot a Laumar cég forgalmazza és gyártja, melynek központja Como-ban található. Évtizedek óta a szépségiparban tevékenykednek, így nem ma kezdték a szakmát, fő profiljuk a különböző kozmetikumok gyártása és forgalmazása, illetve az ehhez kapcsolódó kutatás és fejlesztés. Termékeik valódi prémium minőséget jelentenek a piacon, mert nagyon komoly klinikai vizsgálatoknak kell alávetni azokat, melyet a cég esetében a BioBasic Europe végez. Szorosan együttműködnek egyetemek és bőrgyógyászati cégek szakembereivel azért, hogy mindig a lehető legjobb terméket tudják előállítani.

A termék szinte minden mentes, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz színezéket, parabént vagy illatanyagot és még állatokon sem tesztelték. Aktív összetevői között megtalálható az Argirlox peptid, amely egy díjnyertes hatóanyag. Ez tulajdonképpen egy fermentáció révén előállított fehérje. Segítségével fel lehet tölteni a ráncokat és még a bőrt is feszesíti.

Tartalmaz még olyan speciális összevetőket, mint a Bioskinup contour 3r és az Eyeseryl peptid, melyek nagyban hozzájárulnak a szem alatti táskák eltüntetéséhez.

Található benne még hialuronsav is. A hialuronsav a vizet köti meg a bőrben, ezzel hidratálja és egyben csökkenti is a ráncok megjelenését javítva a bőr textúráját. Érdekes összetevője az agyagból kivont szilikátok, melyek jótékony hatása révén szintén feszesíti a bőrt és csökkenti azokat a bizonyos szarkalábakat. Sőt, hatása akár 6-10 óráig is eltarthat.

Nekem valóban segített és bátran ajánlom másoknak is, hogy sikerüljön eltüntetni azokat a fránya szem alatti táskákat.