Feladatok

Mostanra a feladatok, ugratások ugyanolyan szerves részét képezik egy-egy lánybúcsúnak, mint akár az italozás vagy a bóklászás.

Ha úgy határoztok, hogy maradtok városon, településen belül, akkor érdemes feldobni valamivel a dolgot, mert ha csak járkáltok bárról bárra, kocsmáról kocsmára, akkor a végén még azt fogják hinni, hogy csak egy nagyivó társaság vagytok.

Ezekkel a feladatokkal egyrészt vidámságot okozhattok mind a menyasszonynak, mind saját magatoknak, másrészt pedig ez egy jó próbatétel az ara számára, hogy mire képes, ha elkapja a hév.

Plusz fűszer lehet a dolog tetejére, ha azzal a jelszóval álltok neki, hogy ha elbukja a próbákat, akkor nem házasodhat meg (ami persze nem igaz, de motivációnak remek).  Kitalálhattok ki magatok is ilyen feladatokat, sőt, igazából akkor lesz teljesen személyes, ha Ti eszelitek ki, hiszen Ti tudjátok, hogy a menyasszony miben van benne, és mi az, ami már túl sok neki, plusz személyes vonalat is vihettek a dologba magánéleti kérdésekkel, ilyesmikkel. Azonban ha nagyon nem jut eszetekbe semmi, akkor még mindig segítségül hívhatjátok a világhálót, ahol megszámlálhatatlan mennyiségű ilyen jellegű próbatételt, feladatot, viccet találhattok, és amiket felhasználva sok vidámságot lophattok az alkalomba. 
Feladatok

Könnyedebb feladatok

Könnyedebb feladatok

Ha nem szeretnétek, sőt, ha a menyasszony nem szeretne semmi durvaságot, netán pajzánságot, akkor rengeteg olyan feladat is fellelhető, ami szimplán csak szórakoztató, netán kacagtatóan vicces.
Nem minden nő bukik a vetkőzős fiúkra, van, aki kijelenti előre, hogy ilyen esetben hazáig szalad, tehát az ilyesmivel csak óvatosan – nem csak azért, mert költséges, hanem mert komolyan bele lehet gázolni a menyasszony lelki világába, ha erőltetitek.

Tehát ha csak szórakozásra, viccelődésre vágytok, akkor íme, itt van néhány ötlet:

 • Öltöztetés – fel kell öltöztetni a menyasszonyt valami nagyon abszurd ruhaösszeállaításba, még akár vénasszonynak is kidekorálhatjátok, és így kell mennie egy bizonyos távolságot az utcán.  Természetesen mennetek kell vele, testi-lelki támogatásként, de a szórakozás nincs kizárva. 
 • Autogramgyűjtés – ismeretlen férfiaktól kell autogramokat gyűjteni a felsőjére, vagy bárhová a ruháján.  Akár még az öltöztetéssel is kombinálhatjátok, úgy még nehezebb. 
 • Viccmesélés – meg kell nevettetnie egy viccel egy ismeretlent.  Sértő vicc azért ne legyen, de ezzel igencsak próbára lesz téve a humorérzéke. 
 • Vásároltatás – be kell mennie egy üzletbe, és összevásárolnia az általatok összeírt listáról annyit, amennyit csak bír.  Szerepelhetnek a listán kínos és nehezen beszerezhető dolgok is, meglátjátok, hogyan oldja meg. 
 • Árusítás – az előbbi egy nehezített, továbbfejlesztettebb változata, mikor a listáról megvett tárgyakat, élelmiszert meg kell próbálnia eladni ismeretleneknek.
 • Vőlegény kvíz – a menyasszonynak meg kell felelnie az általatok összeállított kvízkérdéseknek, melyek a vőlegényére vonatkoznak.  Most kiderül, mennyire ismeri jól jövendő férjét! 
 • Puzzle – időre ki kell raknia egy erre az alkalomra készült kirakóst, melyen a végén a kép a párját ábrázolja.
 • Kérdezz felelek – akár ivással, büntetéskortyokkal is összevonható feladat, itt is a legőszintébb formáját (vagy a legjobban hazudót) kell hoznia, különben átugrott vagy rosszul megválaszolt kérdés esetén le kell gurítania egy italt.

Ezek mellett persze rengeteg másikat is találhattok, most csak a legáltalánosabbakat érintettük.

Keményebb játékok

Keményebb játékok

Ha a menyasszony egy igazi szelídítetlen vadállat, akkor viszont szinte akármilyen feladatra rávehető (már az erkölcsi határokon belül), így itt nem kell feltétlenül visszafogni magatokat.
Egyénenként változik, hogy kinek mi fér bele, és mi az, ami már kicsapja a biztosítékot, de ezt Nektek kell a legjobban tudnotok.
Egy része lehet meglepetés, azonban az arával egyeztetni soha ne felejtsetek el, mert könnyen rosszul sülhet el a dolog.

Néhány nehezebb, vadabb játék és feladat: 

 • Keresd a pasit! – gyűjtsetek egy listába különböző férfitípusokat, és ahogy jöttök-mentek, úgy figyelnie és keresnie kell ezeket, és mindegyiktől „bezsebelni” egy-egy puszit és gratulációt.  Magas, alacsony, hosszú hajú, kopasz, borotvált, szakállas, szőke-barna-vörös hajú…  Minden típusjellemző alapján egyet, kivéve, ha többes egyezés van, ilyenkor a jóindulatotokon múlik, hogy többet is kihúzhat-e. 
 • Trófeaterem – kimondottan nehéz feladat, és kell hozzá némi fogékonyság a gusztustalanságokra, ugyanis pólókat vagy alsógatyákat kell ismeretlen férfiaktól gyűjtenie, amiket az imént még hordtak.  A siker nem kizárt, de az esélye elég alacsony. 
 • Ivós játékok – játszhattok bármit, de a vesztes büntetése minden esetben egy feles tömény, egy pohár bor vagy egy üveg sör legyen, ha akar, akkor választhat is. Óvatosan, mert nagyon hamar irtóztató berúgás lehet a vége. 
 • Hivatástudat – Ha szórakozóhelyen vagytok, akkor meg kell hívatnia magát idegenekkel bizonyos mennyiségig.  Tehát ez nem jelenti azt, hogy minden szembejövővel innia kell egyet, de aki jól bírja, az többet is megengedhet magának. 
 • Szombat esti láz – a klubban, szórakozóhelyen, ha van zene, akkor táncolnia kell egy-egy percet teljesen idegen férfiakkal.

És még számtalan durvábbnál durvább feladatot találni, azonban nem biztos, hogy meg is éri őket kipróbálni.
Még ha a menyasszony elnéző és vállalkozóbb szellemű, akkor sem biztos, hogy a leendő férj is az.
Komoly aggodalmakat és fájdalmat lehet okozni egynémely ilyen feladattal, tehát óvatosan, az már valóban a vékony jég. 

konkretkonyvek.hu