Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu

Bevallom őszintén, hogy nem sok könyv lapul már a polcomon. Mióta minden elérhető digitális formában is, sokkal inkább előnyben részesítem azt, hogy csak egy fájlként legyen meg valami, mert számomra nem ad többlet élményt, ha közben megfoghatom a könyvet. Vannak viszont olyan dolgok, amiket nem lehet egy-egy hagyományos könyvből csak úgy kilesni.

Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu

Ha például olyan kft alapítási szolgáltatásra volna szükségetek, mint nekem is volt nem rég, akkor arra a megoldást ne a könyvekben keressétek, hanem mondjuk itt. Vagy sokkal inkább a topcegalapitas.eu weboldalon. Ez egy olyan vállalkozás, akik mindenféle cégalapításban, módosításban és székhelyszolgáltatásban tudnak segítséget nyújtani.

Nekem a vállalkozás elindításához székhelyre is szükségem volt, mert nem rendelkeztem saját, erre alkalmas címmel. Ezért mindenképpen olyan szolgáltatót kerestem, ahol mindkét dologban egyszerre tudnak a segítségemre lenni.

Tehát azt tudom mondani, hogy a Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu egy olyan mesteri kombó, ahol tényleg mindenre megoldást ajánlanak. Itt egyszerre tudtam székhelyet rendelni és elindítani a hivatalos papírokat a cégbíróság felé.

A budapesti székhelyszolgáltatást magában foglaló csomagot kértem. Ezért 29 900 forintot fizettem és tulajdonképpen mindent magában foglalt, amire csak szükségem volt. Ügyvéd által ellenjegyzett dokumentumok, cégbírósági jogi képviselet, személyes konzultáció lehetősége, értesítés a sikeres bejegyeztetésről, 6+1 hónap székhelyszolgáltatás Budapesten.

Ráadásul a budapesti irodákat a szerződés szerint tárgyalóként is használhatom, ha épp úgy hozzá az élet, hogy szükségem van rá. És bizony a honlapon található információk alapján meglehetősen illusztris környéken található ingatlanokról van szó.

Szóval ha Kft alapítás, akkor INGYEN székhelyszolgáltatás és a topcegalapitas.eu. Csak egy telefon és egy egyeztetés a részletekről.

Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu