Könyv- és táskaimádó vagyok

Mit ne mondjak engem sem az iskolai kötelező olvasmányok hada tett könyvmollyá. Sőt! Kifejezetten utáltam azokat a könyveket olvasni, de szerencsémre kb. 4. osztályos koromban rátaláltam az olyan ifjúsági regényekre, amelyek érdekeltek és megfelelt a nyelvezete is egy ilyen korú gyermek számára. Nagyjából innentől mondanám azt, hogy könyvmoly lettem, és azóta kell minden egyes plázázás alkalmával a könyvesboltokba is ellátogatni. Rendkívüli élmény egy könyvesboltban tobzódni és érezni a könyvek kellemes illatát. Elsősorban sci-fi, fantasy és romantikus témájú könyveket olvasok és nincs olyan nap, hogy legalább fél órát ne szenteljek a napomból arra, hogy néhány oldalt el ne olvassak. Jobb napjaimon órákat csak olvasok és nehezemre esik a kötelező dolgokat elvégezni otthon. Ebből következik az, hogy mindig velem van egy könyvem, ha munkába megyek, ha kirándulok, ha beülök valahova a barátnőimmel, ezért elengedhetetlen, hogy mindig akkora táskát cipeljek magammal, amiben kényelmesen elfér egy könyv.

női táska

Szerintem pontosan ebből is adódik, hogy a táskák a másik nagy favoritok nálam, nem vagyok hajlandó egyszerű hátizsákot venni csak a kényelem miatt. Kézitáskák nagy rajongója vagyok, amelyek nőiesek és elég nagyok is. Egyik nap rájöttem, hogy a kedvenc táskáim már nagyon nem néznek ki valami bizalomgerjesztően, az évek során eléggé megviselt állapotba kerültek. Így elhatároztam, hogy veszek egy vagy több új táskát.

Egészen véletlenül találtam rá az annataska.hu oldalra, ahol rengeteg gyönyörű női táska között lehet válogatni. Nem bírtam levenni a szemem róluk, pedig őszintén szólva én kicsit olcsóbban szerettem volna vásárolni, pláne mert a hónapban 10 új könyv tulajdonosa lettem, ami szintén nem kis összegbe került. Ennek köszönhetően először be is zártam a webshopot, nem akartam fájdítani a szívem miatta. Sajnos csak visszatértem a annataska.hu-ra, mivel sehol nem találtam ennyi sok szép táskát. Újraszámoltam a havi büdzsémet és arra jutottam, hogy egy táska bele fog férni, megoldom valahogy. Beleszerettem egy olasz női táskába, amelynek az anyagában valami gravírozás szerű dolog látható és számomra ez annyira különlegessé tette az egészet, hogy már landolt is a kosárban a termék. A szállítási időre 1-3 munkanapot ígérnek, amit jól tesznek, mert így is nehezen fogom kibírni várakozást, annyira kíváncsi vagyok rá. Már másnap (!) a kezemben volt a táska, ami élőben is csodaszép. Gondolom az 1 munkanapos szállítás azért sikerült, mert előtte nap reggel adtam fel a rendelést. Mindenesetre nagy volt a boldogság. Azóta ki van téve a szobám közepére és nézegetem vigyorogva, mint egy bolond. Kipróbáltam, hogy biztosan belefér-e a könyv és mellé minden más is, mivel ha nem vissza kéne küldenem, persze azt nagyon nem szerettem volna, ezért aztán eléggé örültem, hogy minden kényelmesen elfér benne.

Nagyon büszkén járok vele a városban és rengeteg dicséretet is kaptam rá a napokban, ezért már ajánlottam barátnőim számára is a webáruházat és mondtam nekik, hogy más termékek is megtalálhatóak nem csak kézitáskák, de én azt szeretek viselni a hétköznapok során. A táska rendkívül jó minőségű, ami első ránézésre látható. Nagyon nőies, nagyon praktikus, ezért is ajánlom mások számára ezt a remek oldalt, ahol szerintem a legtöbb nő talál maga számára egy szép táskát. Én is tervezek a későbbiek folyamán vásárolni még tőlük.