Könyvben olvastam, hogyan enyhíthetem a hátfájást

A különféle szakirodalmak mindig is nagy barátaim voltak. Rengeteg gondomra találtam már a könyvek által megoldást. Jobban szeretem ezt, mint az innen-onnan hallott információkra való támaszkodást, hiszen a szájról szájra terjedő dolgok gyakran torzulnak.
Már jó ideje küszködtem hátfájással, amikor eszembe jutott, hogy érdemes lenne utána olvasnom, hogy milyen megoldás létezik erre. Szó szerint a homlokomra csaptam, amikor az első dolog, ami szembe jött velem, az a hát masszázs volt. Miért nem jutott ez magamtól eszembe? Ehhez még könyv se kellene.

El is döntöttem, hogy keresek egy helyet, ahol a hát masszázs technikáját magas szinten űzik, és segíthetnek a bajomon.
Az interneten keresgéltem. Számos szalont feldobott, ám végül a Karma Thai Masszázs szalonra esett a választásom. Nekem nagyon fontos, hogy jó véleménnyel legyenek az emberek arról a helyről, ahova megyek, és itt ez maximálisan megvalósult. Csupa-csupa jó értékelést olvastam, sokak szerint ár-érték arányban az egyik legjobb lehetőség, ami csak szóba jöhet.

A weboldal nagyon tetszett. Már a színvilág, a részletes leírások és az egyszerű kezelhetőség is megerősített, hogy ez lesz a nekem való választás. Hamar meg is találtam a hát masszázsukról szóló leírást. Nagyon sokan veszik igénybe, ez az egyik legkedveltebb masszázstípus. Nem véletlen, hiszen a hosszú, 8-12 órás ülőmunka után sok embernek gémberedik el a háta, ami után jól esik, ha átmozgatják. Ezen felül a stresszes életmódot folytató embereknek sem jön rosszul, hiszen gyakran a hátfájás oka nem más, mint görcsös hátizom. Ezeket mind orvosolni tudja a szalonban elérhető szolgáltatás.

Meglepetésemre az időpontfoglalás náluk online is megvalósítható. Ennek határozottan örültem, ugyanis nagyon sokszor szembesültem azzal, hogy napközben egyszerűen elfelejtek telefonon bejelentkezni valahová, de ennek ezennel vége.
Az online időpontfoglaló rendszer nagyon egyszerű, bárki számára könnyű használatot tesz lehetővé. Az első lépésben a helyszínt kell kiválasztani, ugyanis két szalonjuk is van a fővárosban. Szerencsére a Síp utcai itt van a közelben, így erre esett a választásom.
Ami kifejezetten tetszetős volt, hogy nem csak a szabad időpontokat jeleníti meg a rendszer, hanem a masszázst végző szakembereket is. Az nyilvánvaló, hogy rossz keze közé nem kerülhetek, hiszen az itt dolgozók hosszú éveket töltöttek azzal, hogy profi szinten elsajátítsák a hagyományos thai masszázs minden elemét, viszont a személyes szimpátia is nagyon fontos. A masszázst végző hölgyek fotói láthatóak, így már arcról is előre tudhatom, ki fog engem várni a szalonban.

Az időpont foglalását követően izgatottan vártam az alkalmat. A szalonba érkezvén a pozitív tapasztalatok száma csak nőtt: már amikor beléptem, elárasztott a nyugalom. A személyzet rendkívül kedves volt, így nem volt nehéz ellazulnom. Én egy 60 perces hát masszázst választottam, ám utólag megbántam. Nem azért, mert rossz volt, sőt, ellenkezőleg! Annyira jó volt, hogy bántam, hogy nem 90 percre mentem. A hátfájásom egyből elszállt, szinte új emberként léptem ki a szalon ajtaján. A thai masszázs különleges technikájának köszönhetően pedig a teljes testem felfrissült. Sokkal nyugodtabb lettem, és elszállt a bennem lévő feszültség is.

Álmomban nem hittem volna, hogy ennyit számít egy jó masszázs. Remek döntés volt a Karma Thai Masszázs szalont választani. Testi-lelki felüdülést ad, már távozáskor alig várom a következő alkalmat!