A könyvesboltból mentem haza épp, mikor elromlott az autóm

Nagyon szeretem az autómat, mert szerintem illik hozzám. És eddig tényleg semmi, de semmi komoly baja nem volt. Ezt annak tulajdonítom, hogy jó márkát, típust választottam. Meg annak is, hogy odafigyelek arra, hogy a szervizelése is mindig rendben legyen. Sosem csúszok az olajcserével, sőt, inkább ha tehetem, akkor hamarabb bejelentkezem a szervizben. A metaautoszerviz.hu az a hely, ahol én rendszeresen megfordulok.

Eddig csak az olajcsere, futóműbeállítás és a klímatisztítás során kerestem fel őket, meg amikor a gumit kell cserélni. Nemrégiben azonban egy kellemetlen helyzetbe kerültem. Épp a szokásos havi könyvesbolti kirándulásomat tartottam meg, mikor az új kincsekkel a kezemben beültem az autóba és már az indításnál éreztem valami furcsát. Nagy nehezen elindultam, de utána fogalmam sincs, hogy mi és hogy történt, de egyszerűen leállt az autó alattam. Vártam egy kicsit, majd beindítottam és beindult, és voltaképp semmilyen komoly tünetet nem produkált, de úgy döntöttem, hogy elviszem a szervizbe.

Nem volt kérdés, hogy a Méta Autószervizbe viszem az autót, ugyanis ez egy megbízható, korrekt szerviz. Márkafüggetlenként minden autó szervizelését vállalják, nemcsak személyautók, hanem kisteherautók javítását is. Megbízhatók, hisz az általuk elvégzett munkára garanciát vállalnak, mint ahogy a beépített alkatrészekre is. Szerintem ez nagyon fontos, mert sokan nem vállalnak garanciát, nem adnak számlát, semmilyen jogkövetkezménye nincs annak, ha valaki átveri a másik embert, vagy rossz munkát végez.

A metaautoszerviz.hu tehát megbízható és korrekt, itt biztosan nem ér majd meglepetés senkit, amikor meglátja a számlát. Amikor feltárják a hibát, máris jelzik az ügyfélnek, hogy mi is az pontosan és hogy milyen javítási költséggel számolhat, mennyibe kerülnek az alkatrészek, melyek cserére szorulnak. Ezt tartom én igazi korrektségnek, sokszor ugyanis valóban drága mulatság az autót megjavíttatni és sajnos sokaknak nincs is elég forrásuk ilyesmire, tehát jobb felkészülni, mintsem szembesülni a zord valósággal.

Én persze a lehető legrosszabbra készültem, de nagyon kellemesen csalódtam, amikor megmondták, hogy voltaképp nem is olyan nagy a probléma, mint én gondoltam. Megnyugodtam és ma már újra jó a kisautóm. Megbízható, mert megbízható helyen szervizeltetem.

metaautoszerviz.hu

A metaautoszerviz.hu-t az egyik barátnőm ajánlotta figyelmembe és én is olyan elégedett vagyok velük, mint ő, így én is mindenkinek őket ajánlom. Könnyen megközelíthető helyen vannak, a 19. kerületben, aki pedig megnézi a honlapjukat, láthatja, hogy mi mindenben is tudnak segíteni. Legyen szó akár gumicseréről, olajcseréről, klímafeltöltésről, vagy futóműbeállításról. És ez még csak néhány a kínált szolgáltatások közül.

A könyvvásárlás tehát voltaképp szerencsés véget ért, mert időben felfedeztek egy olyan problémát, ami később sokkal nagyobb kiadással járt volna. Ezért is ajánlom én is mindenkinek őket: metaautoszerviz.hu. Ráadásul minden könyvet meg tudtam venni, amit szerettem volna.