Munkapultok a könnyebb étteremnyitásért

Kiskoromban nagyon szerettem olvasni, és ez a mai napig így van. A könyvek világa nekem egyszerűen egy menekülési útvonal, ha úgy érzem, hogy túl nagy a világ zaja. Csak előveszek egy jó regényt, és mindjárt egy másik, biztonságosabb univerzumban érzem magam. Volt régen egy kedvenc könyvem, ami egy fiatal lányról szól, aki nyitott egy kis éttermet. Annyira elvarázsolt az egésznek a légköre, hogy ott és akkor eldöntöttem, hogy amint idősebb leszek, és lesz egy kis pénzem, és is szeretnék egy éttermet nyitni. Ugyan egy kicsit később valósult meg ez, mint eredetileg terveztem, de a férjemmel végül megnyitottuk a saját éttermünket. Nem kell itt nagy dologra gondolni, egy barátságos kis bisztró volt a szerelemgyerekünk. Minden étterembe természetesen kellenek eszközök és berendezési tárgyak is. Egy jó tanács hatására mi már célirányosan az rdealer.hu oldalán nézelődtünk, amikor a munkapultok tengerében voltunk éppen elveszve.

Szerencsére elég nagy volt a választék a honlapon, így arra aztán nem lehetett panaszunk, hogy ne lenne lehetőségünk mérlegelni, hogy mi felelne meg legjobban a mi igényeinknek. Egy közepes méretű rozsdamentes acél munkapultot választottunk, amiről úgy gondoltuk, hogy minden szempontból jó döntés lesz. Amikor a munkapultoknál nézelődtünk, véletlen oldalra tévedt a szemem, ahol láttam, hogy a weboldalon különböző szempontok alapján lehet szűrni a találatok számát. Akkor lettem rá figyelmes, hogy be lehet pipálni, hogy használt pultot választunk vagy pedig újat. A munkapultok esetében pont nem volt lehetőség használt alternatíva vásárlására, de ez teljesen érthető, hiszen nem lenne túl higiénikus. Viszont majdnem minden másból tudunk használtat venni, ha esetleg nincs olyan nagy keretünk a berendezésekre. Nekem ez mindenképpen pozitív benyomás volt, hiszen jó lehetőség ez a kezdő vállalkozóknak. A saját magunk példáját is fel tudom hozni, hogy az étteremnyitással kapcsolatban ott igyekszünk megfogni pénzt, ahol lehet, de így is csak úgy folyik ki a kezeink közül. De sajnos egy étterem nyitása ezzel jár.

A használt vagy új feltételekre szűrés mellett van olyan lehetőség is, hogy beírjuk, hogy milyen árkategóriában szeretnénk találatokat nézegetni. Ezt azért tartom például jó dolognak, mert velem is sokszor előfordult már, annak ellenére, hogy megfogadtam az ellenkezőjét, hogy a drágább kategóriájú dolgok között nézelődtem csak kíváncsiságból, holott jól tudtam, hogy nincs rá pénzem. Nyilván ilyenkor szokott olyan dolgokat találni az ember, amibe teljesen beleszeret. Ilyenkor nagyon nehéz otthagyni az üzletben azt, amit nagyon szeretnénk. Kíváncsiságból rákattintottam az oldal tetején a kiegészítők lehetőségre, mert kíváncsi voltam, miket találok. Ott a szűkítési lehetőségek még tágabbak voltak már, ugyanis márkákat is be lehet állítani, hogy csak azokat a bizonyosakat hozza ki, amit mi szeretnénk látni.

Az is szempont volt nekünk a választás terén, hogy olvastuk, az rdealer.hu egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát oda, ahol ma tart. Ez mindenképp becsülendő, én magam is igyekszem figyelmet fordítani arra, hogy ha vásárolok, akkor lehetőleg magyar vállalkozóktól tegyem azt. Ellenkező esetben nekem is nagyon jól esne a gesztus. A férjemmel nem gondolkoztunk sokat, végül megvettük a munkapultot, ami azóta is minden igényünket kiszolgálja. Nagyon hasznos darab, megerősített minket benne, hogy érdemes az rdealer.hu – t választani, ha hasonló helyzetben van az ember, mint mi voltunk. Biztos vagyok benne, hogy idővel törzsvásárlók leszünk majd a férjemmel.