A könyvesbolti eladótól kaptam egy hasznos tanácsot

Olvasni az egyik legnagyobb élmény. Amióta az eszemet tudom, imádom a könyveket. Igyekeztem minél többféle könyvet olvasni, hiszen fő a változatosság. Van egy könyvesbolt a közelemben, oda járok mindig könyvet venni és olvasni is. Nagyon kellemes a kialakítása, hiszen vannak kényelmes fotelok és kis asztalkák, illetve lehet teát is készíteni. Az eladó is egy nagyon kellemes ember, és igazán hasznos tanácsokat szokott adni. Ez így volt a legutóbbi alkalommal is.

Van ugyanis egy kis vállalkozásom, ami fonalakkal foglalkozik, illetve egyéb kézimunkával kapcsolatos eszközökkel. Bár először jól indult a bolt, egy ideje érezhetően csökkenni kezdett a forgalom. Ezt el is meséltem a könyvesbolti eladónak, aki azonnal tudott tanácsot adni. Javasolta, hogy fektessek nagyobb hangsúlyt a marketing tevékenységre. Ehhez ajánlja a Keresőben Első csapatát, mert ők nagyon értik a dolgukat. Úgy döntöttem, hogy megfogadom a tanácsot, így otthon az első dolgom volt, hogy megnézzem a Keresőben Első weboldalát.

Az online marketing mindenre megoldás lehet

Amikor a böngészőben megnyitottam a Keresőben Első egyik aloldalát, az első, amit megláttam, az ez a szalagcím volt: “Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban!” . Szimpatikus volt ez a felszólítás, arra utalt, hogy akik készítették azok szenvedélyesen szeretik a munkájukat. Mivel a keresőoptimalizálás oldalát nyitottam meg először, ezért ott kezdtem el az olvasást.

Nagyon sok hasznos információt megtudtam a keresőoptimalizálásról, szóval érdemes volt a “Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban!” cím alatti részt elolvasni. Többek között például azt is megtudtam, hogy az egyik első lépés, hogy kulcsszókutatást és konkurenciaelemzést végeznek. Ezenkívül felmérik, hogy a SEO szempontok alapján hogyan áll a weboldalam. Továbbá, ami még szükséges, az a minőségi tartalomgyártás és egy olyan domain, ami megfelel a keresőbarát feltételeknek. Jó hosszú volt a cikk, tele érdekesebbnél érdekesebb meglátásokkal és tanácsokkal.

Már ez alapján nagyon szimpatikusak voltak a számomra. Ahogy végignéztem a menüpontokat láttam, hogy a keresőoptimalizáláson kívül foglalkoznak még például weblap készítéssel, linképítéssel és még sok minden mással is. Az kifejezetten tetszett, hogy nem csak egyféle módszert használnak. Több online marketing eszköz is áll a rendelkezésükre és ezt ki is használják. Az egyik ismerősöm mesélt olyan cégről, aki csak és kizárólag a hirdetésekre hagyatkozott. Ez még laikusként sem tűnik túl hatékony módszernek.

Jó választásnak bizonyult a Keresőben Első

Másnapra már biztos voltam benne, hogy igénybe fogom venni a Keresőben Első profi online marketing szolgáltatásait. Tisztába voltam vele, hogy ez egy időigényes vállalkozás lesz, de hogyha beválik akkor nem bánom. Kitöltöttem az űrlapot az árajánlat kéréshez. Miután megkaptam választ szemrevételeztem, és első ránézés alapján abszolút korrektnek tűnt a dolog. Mivel volt még néhány kérdésem, ezért fel is hívtam őket.

A “Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban!” címmel ellátott oldalon is fel volt tüntetve az elérhetőségük, így könnyedén megtaláltam a szükséges telefonszámot. A Keresőben Első munkatársa szépen udvariasan válaszolt a kérdéseimre. Így azt is megtudtam, hogy havonta kapok majd értesítést arról, hogy alakulnak az eredmények. Megbeszéltünk egy időpontot is a telefonos interjúhoz.

Ezek után izgatottan vártam a közös munkát a Keresőben Első csapatával. A referenciák alapján nincs miért aggódnom és a weboldaluk is nagyon meggyőzőnek bizonyult.